top of page

Les falles: Tornarem!


Les Falles de Dénia 2020 passen a la història en decidir-se divendres 15 de maig de 2020 a l'assamblea fallera de la ciutat, per 22 vots a favor i 4 abstencions, la suspensió de les festes falleres per a l'any 2020 i convocant-les novament el març de 2021 si les condicions sanitaries ho permeten.


A continuació vos deixem el comunicat de Junta Local Fallera:

A continuació vos deixem el comunicat de la Junta Directiva de la Falla Oeste:


ASSOCIACIÓ CULTURAL I FESTIVA FALLA DISTRICTE OESTE COMUNICAT OFICIAL Reunits hui 15/5/20 a les 19:30 en assemblea telemàtica la Junta Local Fallera i els delegats de cada falla, es decideix per majoria suspendre les Falles 2020 i traslladar-les a Març de 2021. Des d'aquestes línies transmetre paciència i ànims a tots/es els/les fallers/es, nosaltres seguim treballant per la i per a la falla. Esteu atents a les xarxes socials i la resta de mitjans de comunicació. Junta directiva.


Des de la Falla Oeste volem transmetre tot el nostre suport i compromis a totes les parts fonamentals de la major festa de la ciutat, comencant pels nostres artistes fallers Palacio i Serra i Borja Lorente, a la nostra banda de música Cachorras Band, a tots els sectors implicats en què la nostra festa funcione com pirotècnics, indumentaristes, floristeries, restauració, impremptes... i com no, als nostres patrocinadors i col·laboradors, part fonamental de la festa, una festa que aquest any no podrem gaudir al nostre barri.


Però sobretot volem llançar un missatge d'unitat, de compromis i de seguir endavant a les nostres falleres i fallers, tant menuts com grans. Som part de la major festa del foc del món, som llum, color, música, ingeni, pòlvora, cretivitat i tradició. Les falles no paren i en uns dies vos informarem de tot. Les falles, tornarem amb més força que mai.


També volem donar un missatge d'ànim a totes les persones i families afectades per la Covid19 en qualsevol de les seues vessants i vos enviem una forta abraçada. Som de l'Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page