top of page

Maria Jesús Pastor i Calabuig és exaltada amb "Equilibri"


El divendres 24 de gener va ser el dia elegit per presentar a Maria Jesús Pastor com a Fallera Major 2020 de la Falla Oeste, acompanyada per Álex Salmerón com a President 2020.


L'equilibri va ser el fil conductor de la nit. Perquè equilibri i harmonia han d'anar de la mà perquè tot funcione. L'equilibri de la vida, però també de la festa, de la festa de les falles. Produir, gaudir i compartir, tres conceptes claus per aconseguir l'equilibri que vam descobrir en aquesta nit tan especial.

L'acte va estar conduït per les falleres Inma Pastor i Laura Rubio, un acte que va començar amb l'entrada de Álex, on el seu amic Toni li va fer entrega del bastó de President.

A continuació ens va dedicar unes paraules i seguidament va ser el torn de la nombrosa cort d'honor que acompanya a la nostra fallera major. L'escenari es va omplir de color i alegria per arribar a un dels grans moments de la nit, l'equilibri perfecte amb l'eixida de Maria Jesús, màxima representant de la nostra comissió aquest 2020.

A més, en aquesta nit tan especial vam comptar amb la presència dels màxims representants de la nostra falla germana, la Falla Plaça Prado de Gandia. Una vegada imposada la banda per part dels càrrecs 2019, l'emoció se'n va empoderar de la nit, ja que Paula Molina i Cecilia Pastor, amigues de Maria Jesús, van ser les encarregades de fer-li l'exaltació que va emocionar i molt a la nostra fallera major.

Des d'aquestes línies, volem donar les gràcies a totes i tots els que feu possible que la nostra comissió continue fent gala del seu nom, de la seua trajectòria, del que suposa ser i pertànyer a la millor falla de la ciutat: ser de la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!



Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page