top of page

Presentació de les falles 2020


"Imaginàrium" de Borja Lorente i "El llenguatge de les ones és d'entendre universal" de Palacio i Serra seràn les falles què vorem plantades a partir del 14 de març al cor del nostre barri, a la plaça Oeste.


El dissabte 11 de gener va ser la data elegida per a desvelar els dos projectes de la nostra falla per a les pròximes festes falleres. A les 13h a la sala del Castell de Dénia es va donar cita als artesans fallers, falleres, fallers i amics i amigues que van voler descobrir les falles per al 2020.


L'acte, presentat per Marina Llorens, va començar amb la presentació de la falla infantil. "Imaginàrium" de Borja Lorente, debutant a la nostra falla i ciutat, aposta per una temàtica molt infantil que gira al voltant de la imaginació de les xiquetes i xiquets amb l'idea central d'un ofici tan arrelat a Dénia: els joguets. Noa i Julio van destapar els esbos plens d'il·lusió i ganes de vore-lo al carrer.

Una vegada presentat el esbos infantil, era el torn de la falla gran. Amb una forta aposta pels valors de #VolemFalla, amb la col·laboració de l'artista Ivan García vam presentar una imatge identificativa del lema de la falla: "El llenguatge de les ones és d'entendre universal". Un vers de Maria Ibars, poeta arrelada a Dénia i que resumeix el concepte de la falla. Ivan ha confeccionat una imatge d'aquarel·les amb molta frescura i expressivitat que ens representarà aquestes falles 2020.


A continuació era el torn de desvelar l'esbos de la falla. Amb Maria Jesús, Alex i l'artista Pepe Mas el projecte de la falla gran 2020 va vore la llum. Una aposta del taller Palacio i Serra i de la falla per un monument molt cuidat, arrelat a l'història de Dénia, amb molt de detall i amb una escenografia dissenyada pel faller Valentin Alcalà que aspirarà novament a convertir-se en la millor falla de la ciutat.

En acabar l'acte, els assistents és van desplaçar fins al Casal Pascual García per degustar un fantàstic cous cous fet per Pere Escortell i patrocinat per Pepa Pallarés. Des de ací agraïr-vos a totes i tots a vostra assistència a l'acte, i tan sols queda esperar al mes de març per gaudir de la nostra plaça plena de ninots. Som de l'Oeste.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page