top of page

Martina i Rafa, càrrecs infantils 2019!Càrrecs 2019

El passat diumenge dia 22 d’abril, al casal faller Pascual Garcia, a les 17h va tenir lloc la treta infantil de la Falla Oeste, on es van nomenar oficialment els càrrecs infantils i així donar pas a l'exercici 2018/2019. Marina Llorens va presentar l’acte i començà cridant al nostre president José Garcia de la Reina qui posà el barret al nostre president infantil Rafael Collado Morera.

Tot seguit, es va fer entrega d’un ramell de flors a la xiqueta Martina Femenia Pina, fallera major infantil de la Falla Oeste.

Per acompanyar els càrrecs infantils cridaren a la fallera major d’aquest exercici, senyoreta Cristina Reig Balaguer.

A continuació, es va donar la benvinguda als nous càrrecs infantils i demanaren la presència dels càrrecs del darrer exercici faller, xiqueta Celia Llorens Pina i xiquet Aitor Taberner Parada.

Abans de donar per finalitzat aquest acte cridaren a la fallera major Infantil de Dénia Carla Vinaroz Giménez.

Una vegada presentats els nostres càrrecs infantils, agraírem la presència de la cort d'honor de la fallera major de Dénia així com també la presència dels càrrecs infantils d'altres districtes fallers i com no, a tot el món que ens acompanyà en un acte tant important com és aquest .

Per concluir els càrrecs d'altres districtes passaren per felicitar els representants de la xicalla vaquera i després passaren dins del casal per gaudir d'un magnífic berenar.


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page