top of page

La treta infantil dels #75AnysOeste nomena a Patricia i Tadeo


Càrrecs 2023

El passat dissabte 16 d’abril, la comissió infantil de la Falla Oeste va celebrar el seu tradicional berenar de la Treta per tal de donar a conéixer els que seran els màxims representants de la xicalla vaquera per a l’exercici 2022/2023, el xiquet Tadeo Senén i la xiqueta Patricia Doménech.

Patricia i Tadeo, càrrecs infantils 2023 de la Falla Oeste

La Treta Infantil va comptar amb el patrocini de Cidoncha, qui va preparar un berenar molt variat i bo, i a més va fer entrega d'un detall a tota la xicalla present, i amb la col·laboració de Segway, qui preparà activitats molt divertides perquè els xiquets passaren una bona estona. Des d’aquestes línies volem aprofitar per a donar les gràcies a les dos empreses.

L’acte va comptar amb la visita dels representants infantils d’altres comissions de la ciutat, així com dels màxims càrrecs de la falla, Javier i Maria. Va ser així com la vesprada va passar entre dolços, rialles, activitats i amics, i on els més menuts de la comissió van començar a calfar motors per a celebrar aquest 75 aniversari de la comissió grogueta.





Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page