top of page

2017: Un any de conte!El passat dissabte 27 de maig, la comissió i amics de la Falla Oeste van celebrar un sopar a la nau de Madrigueres per acomiadar un fantàstic exercici i donar les gràcies als seus càrrecs que l'han fet possible.

A les 20h, Javi Jiménez, president 2017, es va reunir amb tots aquells que van voler compartir una nit tan especial a la Plaça Valgamedios. Acompanyats pels càrrecs 2018, Rosa Pastor, Vicent Montaner, Celia Llorens i Aitor Taverner, i amb la música de la xaranga Cachorras Band, van anar a buscar a Martín Ivars i a Neus Garcia, i seguidament a Laura Rubio, president infantil i falleres majors 2017.


Amb tots els protagonistes de la nit ja reunits, ens vam dirigir a gaudir del sopar, i un cop finalitzat van començar les sorpreses.

En primer lloc, es va projectar un vídeo molt emotiu que resumia l'any màgic que hem compartit. A continuació, es va fer entrega d'alguns regals molt especials, com un àlbum de fotografies personalitzat a cadascun dels càrrecs i una fotografia dels seus respectius monuments formats per milers de diminutes fotografies de l'any, per part dels càrrecs 2018.


I la nit va acabar com sempre, fins ben entrada la matinada, amb la millor música, entre amics i els càrrecs de les altres comissions que es van anar unint a la festa, i compartint moments que sempre recordarem.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents i persones que han col·laborat la seua participació, i als càrrecs 2017 haver-nos regalat un any de somnis aconseguits.

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page