top of page

Un cap de setmana de por!



El pasat divendres 26 d'octubre el casal faller Pascual García és va tematitzar per a celebrar el sopar de les ànimes. Un bon grapat de falleres i fallers ens vam reunir al nostre centre fester per tal de fer comboi, tertúlia i sopar amb un ambient terrotíficament divertit. Com cada divendres de casal, les xarrades i els jocs de taula no van faltar per anar fent comboi cap a les falles. A més va ser el primer divendres que teniem a la venda les polseres falleres LIVING LES FALLES i va estar tot un éxit ja que és van esgotar les previstes per a aquesta primera jornada però no patiu perqué en tenim més per al proper divendres i a la TENDA del nostre web també hi estàn disponibles.

Quines vesprades més divertides tenen al cau de la xicalla vaquera! El passat dissabte 27 d'octubre era el torn de la xicalla i es va celebrar un berenar terrorífic on no va faltar detall. El Casal Pascual Garcia semblava l'escenari de les millor pelis de terror, amb aranyes, fantasmes i carabasses per tot arreu. Els nostres càrrecs infantils, Rafa i Martina, acompanyats de la seua comissió, anaven caracteritzats dels personatges de les històries de por que sempre ens han contat. A les sis els nostres monstres infantils van poder gaudir d'un fabulós berenar.

En acabar, van anar a algunes cases del veïnat per fer l'internacional truc o tracte, on els van repartir tot tipus de llepolies. I en tornar al casal, es va celebrar una mini desfilada de disfresses on es van atorgar a Joan Miñana Gregorio i Mireia Savall Marti els premis als monstres millor caracteritzats i més originals. Des de aquestes línies agraïr a totes i tots els fallerets i falleretes que vau vindre a gaudir de la nostra falla. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page