top of page

I Torneig de futbolí


La Falla Oeste organitza el I Torneig de Futbolí Falla Oeste Dénia amb un premi de 100 euros per a l'equip guanyador. El plaç d'inscripció està obert fins el 30 d'Abril i es pot realitzar els divendres al casal, a través de les xarxes socials o des de açí. Per a participar s'ha de formalitzar l'inscripció de 20 euros per equip i el sistema de competició dependrà dels equips inscrits. Els partits es disputaran els divendres al Casal Faller Pascual García a partir de les 21h. Per als participants el sopar + copa serà a 5 euros.

Així que vos esperem aquest divendres al casal, i vos recordem que tots els divendres el nostre casal està obert des de les 20:30h per sopar i fer tertúlia fallera. També vos avançem que el proper dissabte 12 d'Abril serà la Treta 2015 on es farà pública la Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil de la Falla Oeste 2015. Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page