top of page

Treta Càrrecs 2015


El passat dissabte 12 d'abril es va celebrar a la nau de l'Espai Fester la Treta dels càrrecs de la Falla Oeste per a l'exercici faller 2015. En una nit molt especial i plena d'emocions, sota la presidència de Javier Tadeo Senén Carrascosa es van desvelar les persones que representaran la Falla Oeste en aquest nou any faller.

Amb la presència de les Falleres Majors de Dénia 2014 Paloma Mengual i Sara Ribes i el President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu, el càrrec de President Infantil 2015 va recaure sobre el xiquet Vicent Montaner Ivars. L'acompanyarà en aquesta aventura fallera la xiqueta Miriam Lozano Català, Fallera Major Infantil 2015. Amb els càrrecs infantils elegits, era el torn de nomenar a la màxima representant de la nostra comissió, Senyoreta Noelia Vargas Sánchez, Fallera Major 2015 de la Falla Oeste. Amb els càrrecs completats l'emoció va donar pas a la festa.

Des d'aquestes línies volem agrair l'assistència de les FFMM de Dénia, President de la Junta Local Fallera, càrrecs d'altres comissions falleres de la ciutat, fallers, falleres, amics i familiars que van assistir a una nit que enceta una nova pàgina de la llarga història del Districte Oeste. Podeu trobr les fotofrafies en l'album "Treta 2015".

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page