top of page

Nomenament FFMM de Dénia i jornada gastronòmica al casal


Dissabte es va celebrar l’acte de proclamació de les Falleres Majors de Dénia i de les seues corts d’Honor, on la nostra falla té representació en la cort d’Honor infantil de la mà de la nostra xiqueta Leyre Ivars. Els càrrecs de la falla no van faltar a una cita que marca l’inici del regnat faller de Carla i Candela. Des d'açí dessitjar-vos un fantàstic any faller.

Diumenge era el torn de la tradicional jornada gastrónomica. Aquesta setmana tocava fideuà feta per Rafa Jiménez i Jose Navarro, als quals agraïm la seua col•laboració. Més de mig centenar de persones congregades al casal van degustar la bonissima fideuà.

Recordem que durant tota la setmana a excepció dels divendres i dissabtes, estem en la nau de l’espai fester fent carrossa des de les 19h. Aquest diumenge tindrem dinar a la nau a les 13h. Vos esperem a tots per fer cucurucho, purpurina i sobretot fer falla!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page