Carlos Alcalà, guanyador del I concurs "A l'Oeste la xicalla es l'artista!"


Càrrecs i artistes junt al guanyador del concurs, Carlos Alcalà.

La xicalla es el futur de la festa de les falles i a la nostra comissió apostem per ells i per la seua creativitat. Per aquesta raó el divendres 9 de gener es va celebrar un novedos concurs en el món de les falles on els autentics protagonistes eren els mebres de la xicalla vaquera: el I Concurs "A l'Oeste la xicalla es l'artista!".

Casal Faller Pascual García

Amb un casal faller Pascual García de gom a gom i amb la presència d'un jurat del més alt nivell en el mon de les falles, els nostres artistes del monument infantil, va donar començament aquest concurs on la xicalla va plasmar en els dibuixos la seua visió fallera sobre la temàtica del monument que farem públic el 25 de Gener en "L'Oeste molt més que un barri" al Castell de Dénia.

Els Artistes amb la xicalla