top of page

Carlos Alcalà, guanyador del I concurs "A l'Oeste la xicalla es l'artista!"


Càrrecs i artistes junt al guanyador del concurs, Carlos Alcalà.

La xicalla es el futur de la festa de les falles i a la nostra comissió apostem per ells i per la seua creativitat. Per aquesta raó el divendres 9 de gener es va celebrar un novedos concurs en el món de les falles on els autentics protagonistes eren els mebres de la xicalla vaquera: el I Concurs "A l'Oeste la xicalla es l'artista!".

Casal Faller Pascual García

Amb un casal faller Pascual García de gom a gom i amb la presència d'un jurat del més alt nivell en el mon de les falles, els nostres artistes del monument infantil, va donar començament aquest concurs on la xicalla va plasmar en els dibuixos la seua visió fallera sobre la temàtica del monument que farem públic el 25 de Gener en "L'Oeste molt més que un barri" al Castell de Dénia.

Els Artistes amb la xicalla

El jurat va decidir que el dibuix guanyador haja sigut el del faller Carlos Alcalà, que vora junt amb tots els visitants aquest dibuix transformat en ninot al mes de Març en la nostra plaça. Cal destacar que el nivell va estar molt alt estant molt renyit el premi, segons comentaven els propis artistes.

Participant del concurs

Des de aquestes línies volem agrair als xiquets i xiquetes que heu participat en aquesta exitosa primera edició del concurs on vosaltres sou els protagonistes i com no als artistes del nostre monument infantil que han donat suport a aquesta idea des del principi. Gràcies!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page