top of page

Juan Carlos Català i la Família Gómez, Mencions 2015El dissabte 7 de Febrer del 2015 es va celebrar la II Gala i Sopar de Nomenaments i Mencions de la Falla Oeste on la comissió atorga dos reconeixements honorífics a persones rellevants en la història del nostre districte. Més de un centenar de persones es van reunir en els Salons El Poblet de Dénia per retre homenatge a la Família Gómez i al faller Juan Carlos Catalá Grande, Mencions 2015.


L'acte presentat per Claudia Sancho va començar amb el repàs a la nostra història com un dels districtes i barri més important de la Ciutat. A continuació va ser el torn de entregar la Menció Honorífica 2015 a la Família Gómez, els quals van repassar la llarga vinculació amb la nostra comissió i ens contaren diverses anècdotes.A continuació va ser el torn de desvelar la Menció Honorífica atorgada a un faller de la comissió. Enguany aquesta menció va recuare sobre el faller Juan Carlos Català Grande, persona activament de la comissió i de la delegació artística de la comissió encarregada de fer presentacións, carrosses i diversos actes. Les seues paraules d'agraïment van estar dirigides a la comissió i sobretot a la seua dona, el seu suport principal.


Una vegada donades les mencions, els càrrecs del 2014 van fer entrega a Noelia, Miriam, Vicent i Javier els Pergamins acreditatius del seu regnat com a màxims representants del districte aquest any 2015.


En finalitzar la Gala i el Sopar, la Xaranga Cachorras Band ens va deleitar amb una actucació perfecta que enceta el camí cap a les Falles 2015 en la nostra comissió. Des de la Falla Oeste volem agraïr a tots els assistents la seua presència confirmant cada any que la llarga història del nostre districte es important destacar-la i que el futur de la comissió està més que assegurat amb un barri involucrat en la seua Falla.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page