top of page

Plantà 2015: Noces d'Or i el Món al RevésLa Plantà 2015 va començar el passat divendres 13 de març amb la nit de les albaes on els nostres càrrecs van escoltar els versos dedicats a ells i que encetaven les Falles 2015. A continuació faller si falleres van celebrar els respectius sopars per acabar juntant-se a la plaça amb la xaranga per fer festa al barri Oest de la ciutat.


El día seguent era el torn de traure peçes de les Noces d'Or per omplir la plaça de volum i color a la espera de l'arribada dels nostres artesans encarregats de confeccionar el monument. Per la nit, l'OesteSound amb Pablo Herreros, Alex Deep, Christian Blond i Jaume Pérez van omplir les nits de plantà de festa el barri del Oeste.


A primera hora del matí del 14 els artesans de Palacio i Serra van començar amb les tasques de la plantà del monument gran que poc a poc i a tir de grúa va anar agafant altura, volum i color omplint de llum el barri de l'Oeste.


A altes hores de la nit, la plantà de les peçes principals de les Noces d'Or, monument gran va acabar amb la pujada dels angels que envoltaven als nuvis.


Al dia seguent era torn de continuar amb la plantà de les Noces d'Or i del monument infantil, El Mon al revés obra de Gonzalo Rojas i Pau Soler que va omplir de color, rialles i alegria la plaça de l'Oeste.Podeu mirar totes les fotografies de la plantà en l'àlbúm de la galeria de la web: Plantà15

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page