La xicalla Vaquera comença el exercici 2016La xicalla és el futur de la festa de les falles, i en la nostra comissió apostem per ells i per la seua creativitat. És per aquesta raó, que divendres passat 27 de març, començarem amb les Vesprades divertides i el taller de pasqua on els més xicotets van confeccionar les seues pròpies milotxes personalitzades amb l'escut de la seua falla.


Més de mig centenar de xiquets i xiquetes van omplir la casa d'alegria i creativitat pujant al cavall de la festa fallera des del primer dia a mes a mes d´iniciar aquest exercici faller 2.016 amb molta energia. En finalitzar el taller es va servir el primer sopar dels divendres amb un gran nombre de fallers i falleres. Amb açò, la falla Oest comença un nou any il•lusionant sota la batuta de Rubén Flores. Cavalquem per la festa!


Podeu trobar totes les fotografies del taller en la galería de fotografíes.

#2016 #vespradesdivertides #divendresdecasal

Entradas Recientes

Ver todo

PATROCINADORS

logo costa blanca.png