top of page

La xicalla Vaquera comença el exercici 2016Vesprades Divertides: Taller de Pasqua

La xicalla és el futur de la festa de les falles, i en la nostra comissió apostem per ells i per la seua creativitat. És per aquesta raó, que divendres passat 27 de març, començarem amb les Vesprades divertides i el taller de pasqua on els més xicotets van confeccionar les seues pròpies milotxes personalitzades amb l'escut de la seua falla.


Vesprades Divertides: Taller de Pasqua

Més de mig centenar de xiquets i xiquetes van omplir la casa d'alegria i creativitat pujant al cavall de la festa fallera des del primer dia a mes a mes d´iniciar aquest exercici faller 2.016 amb molta energia. En finalitzar el taller es va servir el primer sopar dels divendres amb un gran nombre de fallers i falleres. Amb açò, la falla Oest comença un nou any il•lusionant sota la batuta de Rubén Flores. Cavalquem per la festa!


Vesprades Divertides: Taller de Pasqua

Podeu trobar totes les fotografies del taller en la galería de fotografíes.

#2016 #vespradesdivertides #divendresdecasal

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page