top of page

Les Carrosses del Oeste, en el més alt!El passa't diumenge 2 d'agost el Casal Pascua García es va omplir de festa, música i bon ambient gràcies a la festa en reconeixement de l'èxit aconseguit en les passades carrosses de Dénia 2015: la Festa del 1er Premi de Carrosses.Un bon grapat de fallers i falleres es van arrimar al casal del barri del Oeste per dinar el fantàstic arròs abanda fet per la nostra fallera Paqui que va agradar i molt a tots els assistents. Acte seguit es va fer entrega d'un xicotet obsequi a la cuinera per la seua tasca i a continuació es va reconeixer públicament la tasca feta pels nostres artistes de les dos carrosses que vam presentar en les passades festes majors de la ciutat i que es van endur el 1er Premi i Premi a la Millor Carrossa en categoria gran i el 3er Premi en categoria infantil.Una vegada agraida la tasca als artistes Juan Carlos Català, Antonio García, Valentin Alcalà i Pepe Romà, la Xaranga Cachorras Band va possar la nota músical durant tota la vesprada fent així que un dia més el barri de l'Oeste respire festa i alegria. Des de la falla Oeste volem agrair a tots els que vau assistir al dinar així com vau participar en les carrosses. Som del Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page