top of page

Les Carrosses del Oeste, en el més alt!Banderins dels Premis de Carrosses 2015

El passa't diumenge 2 d'agost el Casal Pascua García es va omplir de festa, música i bon ambient gràcies a la festa en reconeixement de l'èxit aconseguit en les passades carrosses de Dénia 2015: la Festa del 1er Premi de Carrosses.


Valentín Alcalà i Pepe Romà, fallers artistes de la carrossa infantil junt als càrrecs 2015

Juan Carlos Català i Antonio García artistes de la carrossa gran junt als carrecs 2015

Un bon grapat de fallers i falleres es van arrimar al casal del barri del Oeste per dinar el fantàstic arròs abanda fet per la nostra fallera Paqui que va agradar i molt a tots els assistents. Acte seguit es va fer entrega d'un xicotet obsequi a la cuinera per la seua tasca i a continuació es va reconeixer públicament la tasca feta pels nostres artistes de les dos carrosses que vam presentar en les passades festes majors de la ciutat i que es van endur el 1er Premi i Premi a la Millor Carrossa en categoria gran i el 3er Premi en categoria infantil.


Entrega del banderí infantil al artista de la carrossa infantil

Entrega del banderí infantil al artista de la carrossa gran

Una vegada agraida la tasca als artistes Juan Carlos Català, Antonio García, Valentin Alcalà i Pepe Romà, la Xaranga Cachorras Band va possar la nota músical durant tota la vesprada fent així que un dia més el barri de l'Oeste respire festa i alegria. Des de la falla Oeste volem agrair a tots els que vau assistir al dinar així com vau participar en les carrosses. Som del Oeste!

Totes les fotografies de la Festa del 1er Premi en la Galería.

#2016 #carrosses

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page