Jornada gastronòmica al CasalEl passa't diumenge 13 de Setembre el Casal Pascual García va acollir una nova jornada gastronòmica amb motiu de la fotografia oficial de les comissións infantils i grans de la Falla Oeste que es van mudar per a l'ocasió.


El menú va ser una fantàstica fideuà de fua amb boletus cuinada pels amics Kikó Sentí i Raul Sanchis que van fer dos espectaculars fideuaes per a tots els presents. En acabar el dinar, María, Nuria, Tània, Carlos i Rubén van obsequiar als cuiners amb un detallet per tal d'agair-los la seua tasca.


Des de la Falla Oeste agrair a tots els que vau assitir al dinar, així com a als cuiners per la seua tasca. Queda molt poc per a les nostres presentacións, prepareu-se!

Totes les fotografies del dia en la galeria.

#2016 #casalpascualgarcía #jornadagastronòmica

Entradas Recientes

Ver todo

PATROCINADORS

logo costa blanca.png