top of page

Jornada gastronòmica al CasalEls càrrecs 2016 junt als Cuiners

El passa't diumenge 13 de Setembre el Casal Pascual García va acollir una nova jornada gastronòmica amb motiu de la fotografia oficial de les comissións infantils i grans de la Falla Oeste que es van mudar per a l'ocasió.


Xicalla 2016

El menú va ser una fantàstica fideuà de fua amb boletus cuinada pels amics Kikó Sentí i Raul Sanchis que van fer dos espectaculars fideuaes per a tots els presents. En acabar el dinar, María, Nuria, Tània, Carlos i Rubén van obsequiar als cuiners amb un detallet per tal d'agair-los la seua tasca.


Dinar fotografia

Des de la Falla Oeste agrair a tots els que vau assitir al dinar, així com a als cuiners per la seua tasca. Queda molt poc per a les nostres presentacións, prepareu-se!

Totes les fotografies del dia en la galeria.

#2016 #casalpascualgarcía #jornadagastronòmica

Entradas Recientes

Ver todo