top of page

“Com més sucre més dolç” arriba per endolçar DéniaQue Dénia es un referent internacional en el món de la gastronomia és una qüestió evident. Des de la Falla Oeste aquest exercici 2015/2016 hem volgut treballar aquesta versió de la nostra ciutat dedicant el pergamí 2016 als dolços tradicionals i també innovadors de la mà dels restaurants i cuiners més reconeguts de la ciutat.


Sota el títol “Com més sucre més dolç”, el pergamí 2016 de la nostra comissió ix al carrer per endolçar-nos a tots amb les seues receptes i elaboracions que no deixaran a ningú indiferent i ens faran xuclar-nos els dits.


El passat diumenge 6 de desembre en la Sala Llunàtics, davant més de 150 persones i amb la presència de les FFMM de Dénia i President de la Junta Local Fallera de Dénia es va presentar el pergamí. L’acollida per part del públic present va ser molt més que esperançadora i va agradar i molt la temàtica escollida per representar aquesta part de la cultura dianense.


En finalitzar la presentació, vam poder degustar un fantàstic putxero i al acabar la Xaranga Cachorras Band va ser la banda sonora que ens va animar fins a la nit. Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els assistents a aquest acte fent una vegada més que la Falla Oeste continue amb el seu èxit en l’aposta d’esdeveniments públics fent unes falles per a tots i totes. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page