top of page

"De Nord a Sud. De l'Est a l'Oest." i "D'Ací cap allí", Llibrets 201El passa't diumenge 7 de febrer "La Sala" del Castell de Dénia va acollir la presentació dels Llibrets 2016 de la nostra comissió. Heu llegit be, els nostres llibrets ja que aquest exercici hem apostat per la creació de Llibret Gran i Llibret Infantil.

El llibret infantil, sota el titol "D'Ací cap Allí" recull d'una manera didàctica i divertida el contingut i temàtica de la història del transport a la nostra ciutat. En ell els mes menuts de la comissió podràn expressar la seua creativitat i originalitat amb diferents activitats i aprendre des d'un punt de vista mes infantil la nostra història.

El llibret gran titulat "De Nord a Sud. De l'Est a l'Oest" és repasa el passat, present i futur dels transports maritims, tren i per carretera de la nostra ciutat ja que geograficament la nostra ciutat s'ubica en un lloc estratègic de la península.

En el llibret han participat autors de renom com, Juan Marsal Ferrer, Adolfo Utor (President de Baleària), Vicent Ferrer Hermenegildo, Felipe Garrido Sala i Vicente Giner Valero. En cada capítol ens aporten al visió de la Dénia més comercial i com hem aplegat als nostres temps.

El llibret ha estat confeccionat per la Delegació de Llibret composada per Rubén Flores, Aina Adam, Jessica García, Vanessa Femenía i Valentín Alcalà que han sigut els responsables de la coordinació del mateix. A més han col·laborat també l'Arxiu Municipal de Dénia, Jose Garcia de la Reina, Alba Giner i la Imprempta Paper i Traços.

En finalitzar la presentació el Casal Pascual García va acollir una fantàstica fideuà de setes i carn per als més de mig centenar d'assistents feta pel nostre faller Bernardo Flores.

Des de aquestes línies volem agraïr a tots els que heu fet possible un any més que l'aposta de la Falla Oeste per les lletres falleres siga una realitat i vos convidem a llegir-lo. Recordem que aquestes falles, en la plaça trobareu la manera d'aconseguir el llibret en digital de manera gratuita.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page