top of page

Plantà 2016Plantà 2016 Falla Oeste

El dilluns 14 de març els nostres artesans fallers començaren les tasques de la plantà dels dos monuments que van poder gaudir al barri de l'Oeste. El monument gran va ser el primer en vore la llum del carrer quan des del 14 de març a la nit, les primeres peçes de més volum eixien a la plaça per rebre i acollir a tots els assistents a la nit de les Albaes.


Nit de les Albaes

El 15 des de ben matí, Luis Palacio i el equip del taller de Palacio i Serra van començar a tirar de grua per donar-li forma a "Que continue l'espectacle!", monument gran que dies després va aconseguir el guardó del 1er Premi de la Secció Especial i premi a la Millor Falla de Dénia per l'Ajuntament i Junta Central Fallera.


Fins ben entrada la nit els nostres artistes van anar donant-li forma a una falla de grans volums, una pintura excepcional i nombroses escenes i ninots que anaven desvetlant per on anava la temàtica d'aquestes falles.


Plantà 2016 Falla Oeste

Ja el 16 va ser el torn de la plantà infantil de "Dis-me amb qui vas i et diré quin animal eres" de Gonzalo Rojas i Pau Soler. Un treball innèdit i creat per a la nostra comissió que va agradar moltissim als mes menuts de la falla. Una creació molt completa, plena de colors, amb innovacions en material i disseny que va lluir com mai en la Plaça.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page