top of page

Neus i Martín són oficialment els màxims càrrecs infantils 2017Firma del càrrecs 2017

El passat diumenge 8 de maig la Falla Oeste va celebrar l'acte de la treta infantil on Neus i Martin van ser nomenats com a Fallera Major i President infantils per a l'exercici 2016-2017. L'acte es va celebrar al casal Pascual Garcia, on els càrrecs infantils de l'exercici anterior, Maria, Nuria i Carlos, van passar oficialment el seu relleu. Tota la comissió infantil, familiars i amics van voler acompanyar als nostres xiquets en aquest feliç dia, així com Javier i Laura que van estar amb Martin i Neus en tot monent.

Va ser un diumenge carregat d'activitats per a tots ells, ja que de matí assistiren a la misa celebrada en honor a la Mare de Déu dels Desamparats i, en acabar l'acte de la treta i després d gaudir d'un fantàstic berenar al casal, també van anar a la Processó de la Mare de Déu.

Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els assistents a l'acte la seua presència, i en especial, a Kira Noguera i Nerea Luque com a representants de la Justa Local Fallera.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page