top of page

Començem la lliga de futbolCàrrecs 2017 de les Falles de Dénia en la jornada inaugural

El passat dissabte 18 de juny els nostres càrrecs 2017, Laura i Javi, no van parar. A migdia van assistir a la Falla París Pedrera per gaudir d’un magnífic concurs de paelles. Entre un ambient de germanor i rialles, van passar un dia molt divertit junt a tots els càrrecs 2016/2017 i amics de les falles de Dénia.

A les 19 hores al Camp de Futbol de El Rodat els esperaven Neus i Martín, junt a tots els nostres fallers i falleres per jugar i animar al primer partit de futbol faller de l’exercici 2016/2017. Va ser un partit molt disputat contra la falla Port Rotes on els groguets vam tindre moltes ocasions de gol, però sols aconseguírem encertar en una ocasió.

El partit va acabar amb un ajustat 2-1 a favor de la Falla Port Rotes, però els ànims i les ganes de jugar el proper partit continuen amb força.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page