top of page

Últims dies de les carrosses



Nau de la carrossa

UNES VISITES MOLT ESPECIALS A LA CARROSSA

Els passats dimecres i dijous 6 i 7 de juliol, a la nau número 10 de l'Espai Faller vam rebre unes visites molt especials.

El dimecres 6 de juliol l'Alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt i Boronat, acompanyat pel president de la Junta Local, José Antonio Monsonis i Bertomeu, es va acostar per interessar-se per les tasques de la carrossa. Els nostres càrrecs els van rebre i els van explicar la temàtica sota la què desfilarem aquest dissabte 16 de juliol i la faena que encara ens queda per fer.

El dijous va tornar el president de la Junta, però aquest cop acompanyat de les nostres Falleres Majores, Inés Alacreu i Roselló i Mar Cabrera i Ramis, junt a les representants de la Junta Local Fallera, que no es van perdre detall de l'elaboració i els avanços de la nostra carrossa.

ÚLTIM DINAR A LA CARROSSA

Ja hem arribat a la recta final abans del gran dia de Carrosses, i per acomiadar aquest últim diumenge la nostra estimada Sefa Perles, amb la col·laboració de Pepi Pallares Selles, ens va delectar amb una paella valenciana digna dels millors cuiners.

Han sigut uns mesos intensos treballant perquè la Falla Oeste no perda el bon nivell de les carrosses dels darrers anys, per això el passat diumenge i tot el que ens queda de setmana hem de fer l'últim i gran esforç. Des d'aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tots aquells que d'una manera o altra han fet possible un any més gaudir de la millor companyia donant un cop de mà.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page