top of page

Curs de Pirotècnia a DéniaSi vols aplicar la ITC-18 a la teua festivitat utilitzant artificis pirotècnics de forma tradicional amb autorització sense el temor de que te sancionen per un ús indegut dels artificis segons l’article 141 del Reglament d’Articles Pirotècnics i Cartutxeria, el primer pas és que la teua agrupació dispose almenys un responsable de Grup CRE, que serà l’encarregat de fer la comanda d’artificis sense marcat CE al fabricant.

Per a aquelles agrupacions interessades en obtindre la formació com a responsable de grup, s’impartirà a DÉNIA (ALACANT) el DISSABTE 28 de Gener del 2017 en la Casa de la Cultura.

Els alumnes deuran estar abans de les 8:30h a la Casa de la Cultura de Dénia (Plaça Jaume I) per a acreditar-se i portar una fotocòpia del DNI junt a una fotografia tamany carnet amb el nom, cognoms i DNI escrit per la part posterior. El curs finalitzarà a les 20h, després d'una prova tipus test sobre normativa i els continguts explicats a la Jornada. Cost: 20E.

Modalitats: despertà, correfocs, passejà i cordà. Formulari d’inscripció fins el 19 de gener del 2017 a través de:

-Web: www.federcre.org -Telèfon: 679 84 55 65 (Javier) -Email: fallaoeste@hotmail.com


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page