top of page

Dia de la Bandera 2017Les Falles de Dénia 2017 ja han arribat i com és tradició a la nostra ciutat, donem la benvinguda a aquestsa efeméride amb el Dia de la Bandera de la Falla Oeste. Fa ja més 40 anys que es va celebrar, per primera vegada, el "Dia de la Bandera". Acte distintiu de la Falla Oeste que podem definir, junt amb el sopar de Germanor, com preludi de les falles, i es que, en eixa primera setmana del mes de Març, se'ns ompli la boca de dir "Ja fa oloreta a falles" i el dia de la bandera com que té lloc la primera mascletà de Març, tots diguem "Ja fa olor a pólvora!".

A continuació vos deixem el programa oficial 2017:

10.30 h.: Concentració de la comissió a la plaça. 11.00 h.: Recollida de les comissions en el següent ordre:

- Falleres Majors de Dénia - Junta Local Fallera Dénia - Falla Districte Les Roques - Falla Districte Darrere del Castell - Falla Districte Campaments - Falla Districte Camp Roig - Falla Districte París Pedrera - Falla Districte Saladar - Falla Districte Diana - Falla Districte Port Rotes - Falla Districte Baix la Mar - Falla Districte Centro

13.30 h.: Imposició de corbatins a l’estàndard de l’Oeste. 14.00 h.: Mascletà en la Plaça de l’Oeste. 14.15 h : Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots. Tot seguit dinar dels fallers al casal. Patrocina: ALICIA PASTOR I MANUEL LOPEZ “MENI” EN CONMEMORACIÓ DEL 25 ANIVERSARI 17:00h: Parc Infantil al carrer Montcada i música

Des de la Falla Oeste volem convidar a totes les comissions, districtes, falleres i fallers, ciutadans i amants de la festa a gaudir amb nosaltres d’aquesta jornada tradicional de l’inici de les Falles de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page