top of page

Comença el futbol faller!La Junta Local Fallera de Dénia amb les màximes representants, les FFMM 2018 Carla i Melani, van donar inici al campionat de futbol faller on participen la totalitat de les comissións falleres de la ciutat. A les 20h del passat dilluns 12 de juny, els càrrecs de totes les comissons van ser els encarregats de donar per inaugurat el torneig.

Nosaltres teniem el primer partit front a la comissió granota de la Falla Saladar. A pesar d'un gran partit dels nostres veterans fallers, el resultat va ser desfavorable per als groguets per 4-6. A pesar de la derrota, els fallers que vestien la nostra camiseta van donar el màxim per tal d'endur-se el partit peró finalment la fortuna van voler caure del costat contrari.

El próxim partit el disputarem el dimecres 14 a les 20:30h front a la Falla Port Rotes en el Camp El Rodat al que vos esperem a tots per animar al nostre equip.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page