top of page

Així va ser el dia del fallerEl passat dimarts 11, la comissió de la Falla Oeste es va reunir de bon matí en els baixos de l'Ajuntament per a començar amb un dia molt assenyalat per a les diferents comissions de la ciutat.

Durant tot el matí van realitzar el recorregut pels distints districtes fallers en què anaven realitzant les diferents cucanyes que se'ls plantejaven. Els fallers de l'Oeste es van fer amb dos dels premis: el de la cucanya infantil organitzada per la Junta Local Fallera, i el de la cucanya gran organitzada per la Falla París Pedrera.


Mentrestant, en el Carrer Marqués de Campo es cuinava la paella que es presentaria a concurs i que va rebre el primer premi.


Arribada la nit, i després de veure desfilar als càrrecs, tant als del 2017, Javi, Laura, Martín i Neus, com als del 2018, Vicent, Rosa, Aitor i Celia. La comissió es va reunir en el Carrer La Via per a assistir a l'acte en què es va fer el canvi de presidències i càrrecs, i en el que a més, es van entregar alguns premis.


Una vegada finalitzat, la comissió va acudir al casal per a gaudir d'uns postres i compartir la resta de la vetlada.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page