top of page

Èxit de l'Expo 2017!Les FFMM de l'Oeste i les Falleres Majors de Dénia inaugurant l'Exposició del Motor de Dénia 2017

L'últim cap de setmana d'octubre ha acollit la 9a edició de la major Exposició del Motor organitzada per la Falla Oeste.

Dissabte 28 a les dotze del migdia els nostres càrrecs Vicent, Rosa, Celia i Aitor, acompanyats per les Falleres Majors de Dénia, amb la seua Cort d'Honor, President i altres membres de la Junta, inauguraven una nova edició de la major exposició del motor celebrada a la nostra comarca.

Més de 27 marques internacionals van ocupar la totalitat del carrer principal de la nostra ciutat per oferir a tots els visitants les seues últimes novetats i més ofertes que mai. Aquesta edició, a més, ha acollit la presentació de cotxes de carreres de rally de Cadeal Motor CLub, així la gent podia conéixer aquests vehicles de prop.


La d'enguany ha estat l'edició amb major nombre de participants i de visites amb més de 18.000, i ja estem preparant la següent edició on desitgem repetir l'èxit aconseguit tant pel bon oratge que ens ha acompanyat al llarg de tot el cap de setmana, com pels bons resultats que ha donat a molts nivells.

Des d'aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a Iconnect que també ens acompanyara en l'edició d'enguany, i a tots els participants i visitants que han fet possible que l'Expo del Motor resulte cada any millor que l'anterior.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page