top of page

Una gala històrica: 70 Anys de fallaUna gala històrica. Així volem començar definint l'acte celebrat el passat dissabte 2 de desembre als salons El Poblet de Dénia on la nostra comissió va celebrar la Gala de Nomenaments 2018 de la Falla Districte Oeste.

Una nit que, com s'avançava els dies previs, anava a ser d'allò més especial per tots els que formem part de la Falla Oeste. L'acte va reunir antics fallers, fallers actuals i amics que estimen la nostra comissió. La gala va estar presentada pel president 2005 Llorenç Molina i la fallera major de 2012 Bea Delgado.


Va donar inici amb un breu record dels 70 anys de monuments i de records que el nostre districte ha presenciat. A continuació, i amb els nostres càrrecs 2018 Celia Llorens, Aitor Taverner, Rosa Pastor i Vicent Montaner al capdavant de la gala,es va donar pas al documental "70 Anys per contar". Un resum de les vivències des de la visió dels fallers d'aquests 70 anys que va emocionar i molt als allí presents.


Aquesta mostra de sentiments va donar pas a l'acte d'homenatge a la primera fallera major del nostre Districte: Senyora Pepita Blanquer i Reig, Fallera Major del 1948. Molt emocionada, Pepita va rebre un gran aplaudiment per part de la seua comissió, la del seu cor que veia com 70 anys després la falla del seu barri encapçala les falles de Dénia.

A continuació tocava entregar les Mencions 2018. En primer lloc va ser atorgada la Menció Externa 2018 al Senyor Juan Pons Bañuls, que visiblement emocionat va arreplegar el guardó rebent l'aplaudiment de tots i totes mentre dirigia unes paraules d'estima i agraïment per a la Falla Oeste.

Seguidament tocava atorgar la Menció Interna 2018, la que es desvela en aquesta nit i que és donada per la comissió a un faller en actiu per la seua tasca en la comissió. La Menció Interna 2018 va recaure en Jose Miguel Morera Diaz, president de l'any 2013.


En acabar, era el torn del moment més especial de la nit: el nomenament dels nostres càrrecs 2018. Els càrrecs de l'exercici anterior Neus Sánchez, Martín Ivars, Laura Rubio i Javi Jiménez van fer entrega al càrrecs actuals del Pergamí acreditatiu de l'exercici 2017/2018 en un moment molt emocionant com així reflectien les cares de Celia, Aitor, Rosa i Vicent.

Una vegada acabat l'acte era el torn de sopar i de gaudir de la xaranga Cachorras Band que acompanyà a totes eixes tertúlies falleres que resonaven en cada taula amb milers i milers d'anècdotes en una nit d'emocions, tradició i estima pel que considerem que és la millor falla de Dénia: la nostra estimada Falla Districte Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page