Una gala històrica: 70 Anys de fallaUna gala històrica. Així volem començar definint l'acte celebrat el passat dissabte 2 de desembre als salons El Poblet de Dénia on la nostra comissió va celebrar la Gala de Nomenaments 2018 de la Falla Districte Oeste.

Una nit que, com s'avançava els dies previs, anava a ser d'allò més especial per tots els que formem part de la Falla Oeste. L'acte va reunir antics fallers, fallers actuals i amics que estimen la nostra comissió. La gala va estar presentada pel president 2005 Llorenç Molina i la fallera major de 2012 Bea Delgado.


Va donar inici amb un breu record dels 70 anys de monuments i de records que el nostre districte ha presenciat. A continuació, i amb els nostres càrrecs 2018 Celia Llorens, Aitor Taverner, Rosa Pastor i Vicent Montaner al capdavant de la gala,es va donar pas al documental "70 Anys per contar". Un resum de les vivències des de la visió dels fallers d'aquests 70 anys que va emocionar i molt als allí presents.


Aquesta mostra de sentiments va donar pas a l'acte d'homenatge a la primera fallera major del nostre Districte: Senyora Pepita Blanquer i Reig, Fallera Major del 1948. Molt emocionada, Pepita va rebre un gran aplaudiment per part de la seua comissió, la del seu cor que veia com 70 anys després la falla del seu barri encapçala les falles de Dénia.

A continuació tocava entregar les Mencions 2018. En primer lloc va ser atorgada la Menció Externa 2018 al Senyor Juan Pons Bañuls, que visiblem