top of page

Dia de la Bandera 2018Les Falles de Dénia 2018 ja han arribat i com és tradició a la nostra ciutat, donem la benvinguda a aquestsa efeméride amb el Dia de la Bandera de la Falla Oeste. Serà el proper diumenge 11 de març del 2018 a la Plaça Oeste. Fa ja més 40 anys que es va celebrar, per primera vegada, el "Dia de la Bandera". Acte distintiu de la Falla Oeste que podem definir com preludi de les falles, i es que, en eixa primera setmana del mes de Març, se'ns ompli la boca de dir "Ja fa oloreta a falles" i el dia de la bandera com que té lloc la primera mascletà de Març, tots diguem "Ja fa olor a pólvora!".

A continuació vos deixem el programa oficial 2018:

10.30 h: Concentració de la comissió a la plaça. 11.00 h: Recollida de les comissions en el següent ordre:

-Falleres Majors de Dénia i Junta Local

-Ajuntament de Dénia

-Roques

-Darrere del Castell

-Campaments

-Camp-Roig

-Diana

-Port Rotes

13.30 h: Imposició de corbatins a l’estàndard de l’Oeste. 14.00 h: Mascletada en la Plaça de l’Oeste. 14.15 h: Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots. Tot seguit dinar dels fallers al casal. Patrocinat. 17.00 h: Berenar infantil. Patrocina: BAR COLOM 17.00 h: Música casolana i parc infantil al carrer Montcada. Patrocina: BAR CLÀSSIC.


Esdeveniment a facebook

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page