Dia de la Bandera 2019Des de l'exercici 1972-1973 la Falla Districte Oeste organitza el tradicional "Dia de la Bandera" on la comissió del barri de l'Oeste de la ciutat dona la benvinguda a les falles, al costat de la resta de comissions de la ciutat i les màximes autoritats de la ciutat, organitzant una cercavila pels diferents districtes, que acaba a la plaça de Valgamedios, en l'homenatge a l'estandard infantil i la bandera de la falla per on les noves i nous fallers de la comissió passen a fer-li l'homenatge.

Amb aquest exercici ja seran 46 els anys que la Falla Oeste celebrarà aquest emotiu acte on els càrrecs de la comissió imposaran els corbatins acreditatius als estandards i bandera de la falla. En finalitzar l'acte protocol·lari, la mascletà omplirà el barri de pólvora i soroll faller que tant ens agrada a tots els que vivim la festa de les falles.

Aquest any el dia de la Bandera serà el diumenge 10 de març com marca la tradició, ja que és el diumenge abans de la plantà. El programa és el següent:

-10.30 h: Concentració de la comissió de la Falla Oeste a la plaça Valgamedios.

-11 h: Recollida de les comissions amb l’ordre següent:

–Falleres Majors de Dénia i Junta Local Fallera

–Falla Les Roques

–Falla Darrere del Castell

–Falla Campaments