top of page

Noa, Julio i Maria Jesús, càrrecs 2020Les falles 2020 han començat. La nit del dissabte 13 d'abril passarà a la història de la nostra falla com una nit plena d'emocions com és la nit de la treta dels càrrecs. En aquesta ocasió l'acte va tindre lloc al Reial Club Nàtuic de Dénia. Amb un saló ple de falleres, fallers i amics, el sopar va donar pas a l'acte protocolari on el nostre President 2020 Alejandro Salmerón va donar a conèxier els màxims càrrecs que l'acompanyaràn aquest exercici.

El primer nom en ser descobert va ser el del nostre President Infantil 2020, el xiquet Julio Ausina qui va rebre el barret de president amb una gran emoció que va contagiar a tots els presents. Ell serà el representant de la nostra xicalla fallera. A continuació era el torn de conèixer a la Fallera Major Infantil 2020. Aquest exercici la màxima representació de la nostra xicalla recau en la xiqueta Noa Dacosta, qui va esclatar d'emoció al veure que el president infantil li feia entrega del ram.

Una vegada coneguts els càrrecs infantils, era el moment de conèixer qui sería la nostra Fallera Major 2020. El President va recòrrer les taules del saló en busca de la seua acompanyat però abans va entregar diversos ramells a les falleres presents fins al gran moment, el moment més esperat de la nit. Maria Jesús Pastor, ella és la nostra Fallera Major. Un esclat d'emoció que el seu rostre reflectia.


Amb la signatura acreditativa dels càrrecs, la nit va seguir amb molta festa i emoció per donar la benvinguda a les falles del 2020. Unes falles carregades d'il·lusió, emoció i moltes ganes per seguir fent de la Falla Oeste, la millor falla de la ciutat. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page