top of page

Així és "Imagines?", el llibret 2021


El passat divendres 16 de juliol, a la Casa de la Cultura de la ciutat, va tindre lloc per primera vegada de la presentació conjunta dels llibrets 2021 de les falles Oeste, Centro i Saladar. Un acte amb la finalitat de posar en valor el llibret a Dénia i què va comptar amb una notable presència de públic a la sala d'actes.


En el cas de la nostra comissió, és va presentar el llibret 2021 "Imagines?", llibret què podeu gaudir en la seua versió digital ací al web. El llibret, un any més ha estat confeccionat integrament pels membres de la comissió i gira entorn la temàtica de la falla infantil. Amb una visió diferent a la realitzada fins al moment, el llibret és presenta com un viatge molt imaginatiu sobre unes falles diferents.


L'acte va comptar amb la presència dels càrrecs de les falles Oeste, Saladar i Centro, així com Martina Gimeno, Fallera Major Infantil 2022 de Dénia, Jaume Bertomeu com a President de Junta Local Fallera i Òscar Mengual com a Regidor de Festes de l'Ajuntament de Dénia.


Des de aquestes línies donar les gràcies a totes i tots els que feu possible què els llibrets vejen la llum cada any, així com a la resta de falles per apostar junt a nosaltres a la promoció dels llibrets de les falles de Dénia.


bottom of page