top of page

Cachorras Band: Premi José Marsal Caballero 2020


Des de l'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste, volem felicitar públicament a la xaranga Cachorras Band de Dénia, xaranga qué ens acompanya des de 2013 en totes les festes falleres i diferents actes que celebrem des de la comissió, per haver estat guardonats amb el Premi José Marsal Caballero 2020 en l'apartat de festes que atorga Radio Dénia Cadena Ser.

Des de la Falla Oeste ens sumem als agraïments qué estàn rebent els amics de Cachorras per aquest prestigios guardó tan reconegut dins de la ciutat, i que en aquesta edició compleix el seu 40 aniversari. Des de la falla sabem ben bé la professionalitat i l'exigència d'una colla de músics del més alt nivell qué ens fan vibrar en cada acte faller amb les seues actuacions.


Aquesta és la nota de premsa on s'atorga el premi:


Així mateix, s'acorda atorgar el premi en l'apartat de Festes, a la Xaranga Cachorras Band. Integrada, originalment, per membres de l'Agrupació Artística Musical de Dénia, l'any 1999 va acabar sent batejada amb aquest curiós nom. Participa en festivitats locals i col·labora en concerts solidaris; però la seva música i bon humor també han creuat la frontera i han actuat a Alemanya.


Recordeu que podeu conèixer tota la seua trajectòria en la nostra comissió ací: Les nostres bandes de música.


Ací pots recuperar la xarrada fallera que vam tindre amb Josep Marí, component de la xaranga durant el confinament.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page