top of page

El web i les xarxes continuen creixent aquest 2020


Acaba l'any 2020 i des de la delegació de web i xarxes socials de la Falla Oeste volem acomiadar-lo donant a conèixer un any més, els números dels nostres comptes a les xarxes socials i també al web www.fallaoeste.com, i com ho fem des del primer any, continuem creixent en aquest any tan atípic. I és per aquesta raó que en primer lloc volem agraïr a totes i tots els que ens seguiu i participeu junt a nosaltres a fer cada any, la nostra familia fallera online més i més gran!


Des de la delegació, composada per Adriàn, Marina, Cristina, Laura, Alba i Valentín volem agraïr-vos a totes i tots aquestos números qué donen suport a la feina que fem des de la falla per donar a conèixer la nostra festa. Gràcies!


+162.848 Visites al web fallaoeste.com


La referència online de la nostra comissió és sense dubte el web www.fallaoeste.com que vam llançar a l'any 2014, en concret al gener i des de aleshores i fins a dia de hui ha anat creixent cada any fins a assolir més de 160.000 visites des de totes parts del món. En concret en aquest 2020 la web ha incrementat les visites en un 8,5%. Volem destacar també les interaccions des de fora de les nostres terres, tant a la resta de l'Estat com fora d'ell.


En quant al rànking de notícies, el pòdium és per a:


1. Noa, Julio, María Jesús i Alex, càrrecs fins a les Falles de Març 2021

2. Presentació de les Falles 2020

3. Un "Mare Nostrum" de guardons!


En quant al rànking de seccions, el pòdium és per a:

1. Notícies

2. Llibrets

3. Galeria


Visites al web fallaoeste.com

A Facebook superem els 2700 m'agrada


La pàgina de la nostra comissió a la xarxa social de Facebook (www.facebook.com/fallaoeste) ja supera els 2.700 m'agrada posicionant-se com la segona amb més likes de la ciutat i convertint-se en referència dins del mon faller sent la primera en número de interaccions, abast i búsquedes de la ciutat.


A Instagram superem els 2000 seguidors


El perfil de la comissió a la xarxa social Instagram (www.instagram.com/fallaoeste) ja supera els 2000 seguidors convertint-se en el perfil de les falles de Dénia més seguit. A més les publicacions i stories abasten de mitjana més de 700 persones, reflexant així el interés dels nostres seguidors pel contingut faller que publiquem.


A Twitter superem els 1400 seguidors


El perfil de la comissió a la xarxa social Twitter (www.twitter.com/fallaoeste) continua creixent a gran ritme i ja supera els 1400 seguidors convertint-se en el perfil de twitter de les falles de Dénia més seguit i amb més contingut compartit. En concret aquest 2020 superant les 78,21K visualitzacions dels tweets!


A Youtube estem a prop dels 130 seguidors


El canal de Youtube de la falla (www.youtube.com/user/FallaDistricteOeste) ha esdevingut un dels de major creixement aquest 2020 degut a les diferents iniciatives desenvolupades a causa de la pandèmia. Un creixement en nombre de seguidors però sobretot en nombre de visualitzacions ( + de 7.430 reproduccions en el 2020 ) i m'agrades qué ens animen a seguir compartint amb tothom diferents iniciatives com les #XarradesFalleres a través de videos. En total el canal supera ja les 55.000 visualitzacions!


En quant al rànking, el pòdium és per a:

  1. Nit de la cremà 2019

  2. La Mediterrània de les cadetes i cadets

  3. L'imaginàrium de la xicalla

A Pinterest superem els 150 seguidors


El perfil de Pinterest de la falla és seguit ja per 150 seguidors que pinetjen amb nosaltres, els millors pins fallers.