top of page

El web i les xarxes continuen creixent aquest 2020


Acaba l'any 2020 i des de la delegació de web i xarxes socials de la Falla Oeste volem acomiadar-lo donant a conèixer un any més, els números dels nostres comptes a les xarxes socials i també al web www.fallaoeste.com, i com ho fem des del primer any, continuem creixent en aquest any tan atípic. I és per aquesta raó que en primer lloc volem agraïr a totes i tots els que ens seguiu i participeu junt a nosaltres a fer cada any, la nostra familia fallera online més i més gran!


Des de la delegació, composada per Adriàn, Marina, Cristina, Laura, Alba i Valentín volem agraïr-vos a totes i tots aquestos números qué donen suport a la feina que fem des de la falla per donar a conèixer la nostra festa. Gràcies!


+162.848 Visites al web fallaoeste.com


La referència online de la nostra comissió és sense dubte el web www.fallaoeste.com que vam llançar a l'any 2014, en concret al gener i des de aleshores i fins a dia de hui ha anat creixent cada any fins a assolir més de 160.000 visites des de totes parts del món. En concret en aquest 2020 la web ha incrementat les visites en un 8,5%. Volem destacar també les interaccions des de fora de les nostres terres, tant a la resta de l'Estat com fora d'ell.


En quant al rànking de notícies, el pòdium és per a:En quant al rànking de seccions, el pòdium és per a:


Visites al web fallaoeste.com

A Facebook superem els 2700 m'agrada


La pàgina de la nostra comissió a la xarxa social de Facebook (www.facebook.com/fallaoeste) ja supera els 2.700 m'agrada posicionant-se com la segona amb més likes de la ciutat i convertint-se en referència dins del mon faller sent la primera en número de interaccions, abast i búsquedes de la ciutat.


A Instagram superem els 2000 seguidors


El perfil de la comissió a la xarxa social Instagram (www.instagram.com/fallaoeste) ja supera els 2000 seguidors convertint-se en el perfil de les falles de Dénia més seguit. A més les publicacions i stories abasten de mitjana més de 700 persones, reflexant així el interés dels nostres seguidors pel contingut faller que publiquem.


A Twitter superem els 1400 seguidors


El perfil de la comissió a la xarxa social Twitter (www.twitter.com/fallaoeste) continua creixent a gran ritme i ja supera els 1400 seguidors convertint-se en el perfil de twitter de les falles de Dénia més seguit i amb més contingut compartit. En concret aquest 2020 superant les 78,21K visualitzacions dels tweets!


A Youtube estem a prop dels 130 seguidors


El canal de Youtube de la falla (www.youtube.com/user/FallaDistricteOeste) ha esdevingut un dels de major creixement aquest 2020 degut a les diferents iniciatives desenvolupades a causa de la pandèmia. Un creixement en nombre de seguidors però sobretot en nombre de visualitzacions ( + de 7.430 reproduccions en el 2020 ) i m'agrades qué ens animen a seguir compartint amb tothom diferents iniciatives com les #XarradesFalleres a través de videos. En total el canal supera ja les 55.000 visualitzacions!


En quant al rànking, el pòdium és per a:

A Pinterest superem els 150 seguidors


El perfil de Pinterest de la falla és seguit ja per 150 seguidors que pinetjen amb nosaltres, els millors pins fallers.


Entradas Recientes

Ver todo

Commenti


bottom of page