top of page

Encetem camí cap a falles: dinar de dones


Dissabte passat 4 de febrer les dones que han format i formen part de la comissió vaquera es van reunir en el Casal Pascual García amb la finalitat de començar el compte enrere cap a les esperades falles 2023.


Un menjar en la qual no van faltar les anècdotes, els records i els bons moments, i és que ajuntar al passat, present i futur de la comissió grogueta no podia tindre un altre resultat que no fora el de gaudir.


La cita va començar sobre les 13.30 hores, moment en el qual les primeres dones van començar a aparéixer per les portes del casal per a anar començant la festa. El dia va seguir amb una estupenda i deliciosa fideuà, cuinada per Fernando Paris, Rosa Montserrat, Lorena Paris, Carlos Ferrer, Toni Rosello, David Romero, a qui des d'aquestes línies volem agrair la seua col·laboració. Més tard la festa va seguir amb música i més bons moments i diversió.


Cada vegada queda menys per a l'esperat mes de març, i des de la comissió de la Falla Oeste ja anem agafant ritme per a celebrar les nostres benvolgudes festes.



Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page