top of page

Identitat gràfica del 75 aniversari


L'exercici 2022-23 ha començat, i és especialment emotiu per a la nostra falla. En aquest 2023 complim 75 anys des de la fundació de la nostra comissió, i aquesta efemèride comportarà una sèrie especial d'actes on posarem en relleu la nostra història.


Per aquesta raó, des de l'equip de comunicació de la falla, encapçalats per la dissenyadora Laura Reig, la publicista Alba Giner i el dissenyador Valentí Alcalà, han desenvolupat una identitat gràfica per celebrar els 75 anys de falla.


Així definim el concepte de la identitat en paraules de Laura: "Després d'aquests anys d'incertesa i amb motiu del 75 aniversari de la Falla Oeste, des de l'equip de comunicació es van proposar posar en relleu els setanta-cinc anys que la comissió vaquera porta fent falla i creant història.


Per això, la dissenyadora i fallera Laura Reig, ha creat una identitat gràfica que representa l'essència i els valors de la Falla Oeste. Un logotip tipogràfic que plasma la fortalesa d'una comissió a través del minimalisme, la senzillesa i el color: negre com a símbol de resistència, el blanc de la puresa i sentiment per la festa fallera i el groc en representació de la comissió vaquera.


Tot això, ha estat plasmat en una composició neta, clara i funcional que pot presentar-se en un total de quatre versions. Un logotip que esperem que estiga a l'altura d'una falla de bandera com és la Falla Oeste."


Durant l'exercici anirem descobrint tot el que hem preparat per tal de posar en relleu la importància de la comissió en les Falles de Dénia i la seua història. Atentes i atents perquè comencen els #75AnysOeste!

Laura, Alba i Valentin, dissenyadors de la identitat gràfica del 75 aniversari


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page