top of page

Maria Perles i Perles, proclamada Fallera Major 2023 de la Falla Oeste


El passat divendres 6 de desembre va ser la presentació de Maria Perles i Perles com a Fallera Major 2023 de la Falla Oeste en el seu 75 aniversari. L'acte va tindre lloc al teatre auditori del Centre Social de la Ciutat de Dénia.


Sota el titol d'Inefable, la comissió va desenvolupar l'acte de presentació i exaltació de la nostra fallera major 2023. Inefable és allò que les paraules no aconsegueixen resumir per immens, intens o misteriós. I el seu significat i sentit només habita dins de l’ànima de qui ho sent. L’inefable proporciona, potser, el rerefons el qual adquireix significat del que volem explicar. Molts dels nostres artistes, poetes, pintors, músics… ens diuen que l’art és l’única forma de transmetre l’inefable.I possiblement les falles siguen una de les formes d’expressió artística més gran que podem conèixer i nosaltres els fallers tenim la sort de formar part d’ella. Doncs sí, el món de les falles és INEFABLES.

Poc a poc, l'innovador escenari es va omplir amb la cort d'honor de la nostra regina omplint de color i emoció tot l'escenari, fins donar pas al moment clau de la nit: l'eixida de nostra fallera major qui visiblement emocionada va ser exaltada per diversos amics i familiars. Sense dubte, la nit va ser d'alló més emocionant on el sentiment faller de l'Oeste va estar present en tot moment.

Podeu trobar totes les fotografies de la nit en la galeria de fotografies.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page