top of page

Menció Externa 2023: Nando Mengual



L’Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste té l'honor d'atorgar la Menció Externa 2023 a Nando Mengual.


*Nando va pertànyer a la junta local fallera en l'exercici 2017 al 2019, quan va ser president Jose Vicente *Benavente Faus. Nando és una persona treballadora per la Falla, sempre en segona fila ja

que porta més de 10 anys col·laborant amb nosaltres per a poder dur a terme totes les activitats. Avui dia fins per a posar una taula al carrer ens fa falta un certificat d'enginyer i ell sempre és aquí.


Nando pare, cunyat, oncle,.. de fallers porta molts anys lligat a la Falla Oeste. Gran treballador i amic, la Falla Oest et premia amb aquest esment.

Nando Mengual , Menció Externa 2023 de la Falla Oeste.


Des d'aquestes línies volem donar-li nostra més sincera enhorabona per aquest guardó que li farem lliurament en la gala de Nomenaments 2023. Enhorabona Nando!


El jurat composat per diverses FFMM en actiu

La gala de mencions i nomenaments 2023 on s'entregaràn les mencions i pergamins tindrà lloc el dissabte 4 de març a la Sala Llunátics després de l’acte de la bandera. La gala comptarà amb l'entrega de les Mencions Honorífiques (l'interna és donarà a coneixer en el transcòrrer de la gala) i l'entrega dels Pergamins acreditatius del seu exercici als nostres càrrecs. Per a assistir a la gala i Sopar podeu abonar el menú en la administració de loteries de la plaça. El cost del sopar serà de 15€ per persona.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page