top of page

Noa Dacosta i Mud és exaltada amb les "Titelles de l'Oest!"


El passat diumenge 2 de febrer la Falla Oeste va presentar a Noa Dacosta Mud com a Fallera Major Infantil 2020, acompanyada per Julio Ausina Mut com a President Infantil 2020.

Les titelles van ser el fil conductor de l'acte, presentat per la fallera de la "xicalla" vaquera, Celia Llorens, al costat de la seua gran amiga Roseta, una titella. Juntes van donar inici a l'acte amb l'entrada de Julio, on dos amics li van fer lliurament del bastó que li acredita com a President Infantil i, a continuació, ens va dedicar unes paraules. Seguidament va ser el torn de la nombrosa, alegre i simpàtica cort d'honor infantil que acompanyarà als nostres càrrecs durant el seu regnat. Finalment, l'escenari es va omplir de color i alegria per a arribar a un dels grans moments del dia, la sortida de Noa com a màxima representant de la comissió infantil 2020.


A més, en aquesta cita tan especial van comptar amb la presència dels màxims representants infantils de la nostra falla germana, la Falla Plaza Prado de Gandia.Una vegada imposada la banda per part dels càrrecs 2019, l'emoció es va apoderar del dia, ja que Zoe i María Sivera, amiga i cosina de Noa, van ser les encarregades de fer-li l'exaltació que va emocionar i molt a la nostra Fallera Major Infantil.

Des d'aquestes línies, volem donar les gràcies a totes i tots els que fan possible que es dugués a terme aquesta fantàstica presentació. Cavalquem per la festa!

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page