top of page

Renovem el web fallaoeste.com


Les falles també és viuen a la xarxa! Amb aquesta idea, la delegació de noves tecnologies de la falla allà pel 2014 va engegar el primer web de la comissió: www.fallaoeste.com. Ara, el web compleix 7 anys amb més de 160.000 visites rebudes des de totes parts del món, i des de ara amb un nou disseny i nous continguts per seguir fent de la xarxa, un espai de trobada també de les falleres i fallers.


Seguint la mateixa idea, el web és distribueix en Notícies, Nosaltres, Història, Distintius i Galeria. Amb aquestes categories, aneu a trobar tot alló referent a la nostra falla, la festa i reviure moments únics. De la mateixa manera, també llançem la versió del web per al mòbil, on tots els continguts s'adapten al teu telèfon per tal de qué l'experiència siga increïble!


Com ja sabeu, web està sempre en constant actualització així que vos convidem a seguir-nos per tal de gaudir dels continguts, notícies i moments qué seguirem compartint a la xarxa. A més, podeu enviar-nos aquell contingut que cregau interessant sobre la nostra comissió al correu de la delegació i el pujarem al arxiu digital.


Sols queda dir-vos que gaudiu i molt, del nou web de la Falla Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page