top of page

Units pel dia de la Bandera 2021


Estem tristos. Sense emoció, sense vida, buits.


Els fallers, estem tristos. I com no estar-ho? És març, el nostre desitjat març i els carrers estan buits, no s'escolten riures des dels nostres balcons, la nostra panyoleta està guardada al fons de l'armari i el nostre barri està desert....


Et convide a donar-li la volta a tot. Et dic a tu, faller de tot cor, que estàs esperant a despertar d'aquest malson. Un món sense falles. Sense cendres, sense l'olor de la pólvora en alçar-te cada dia. Et llance un pregunta, què són les falles per a tu? Són sensacions, són música, són amistats i unió.


Són essència de somriures i llàgrimes d'alegria. És alçar-te amb presses per gaudir del passacarrers per la nostra Dénia. Ballar, cantar l'himne que sona aquests tres dies. Són totes les persones que treballen intensament. La nostra xaranga. Són les perruqueres, mares i pares. Som tots, units per un dia. Units per un bes al nostre escut. Units pel dia de la bandera.


La Falla Oeste és una eixida del món corrent, és una porta que en travessar-la ens transporta a un altre món. Un món groc recobert de flames. Ens transporta al nostre barri, un barri de contes. A una plaça plena de cançons i melodies, un casal cobert de records i riures. A la més valenta xicalla vaquera.


Ara dona-li la volta. No estiguem tristos. Poseu somriures en les vostres cares, és la nostra missió convertir eixes llàgrimes en ganes. Això no és un final. És un continuarà. És un tornarem amb més força, és un anem a sentir-ho com mai. Converteix en ganes la teua tristesa. Podem aconseguir-ho junts.


Podem tornar a veure la nostra bandera en la plaça. Hui som més fallers que mai. Hui vaig a traure la meua panyoleta de l'armari. I tu?


Dia de la Bandera de la Falla Oeste 2021

Text de Miriam Lozano

Veus de: Rafa Collado, Marina Garcia i Josep Martí


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page