top of page

Nit molt emotiva als Nomenaments 2020


El passat dissabte la Falla Oeste va celebrar la gala i sopar de nomenaments 2020. Aquesta nit està marcada per l'emoció amb l'entrega de les mencions i dels pergamins als nostres càrrecs.

En primer lloc es va fer entrega de la Menció Externa 2020 a Begoña Masiá Larrosa, qui emocionada va arreplegar el reconeixement a la seua gran trajectòria fallera. A continuació, era el torn de desvelar el nom del faller que arreplegaria la Menció Interna. Valentín Alcalà Martínez va ser el faller reconegut amb la Menció Interna 2020 per la seua gran tasca i dedicació al món faller, qui nerviós i emocionat va dedicar unes paraules a tots els assistents.

Seguidament va ser el torn de l'entrega de Pergamins 2020 on els càrrecs del passat exercici Martina, Rafa, Cristina i Jose van fer entrega dels acreditatius a Noa, Julio, Pachús i Álex. L'acte va acabar amb l'agraïment de la presentadora Maria Perles i el sopar acompanyat de la Xaranga Cachorras Band.

Des d'aquestes línies volem agrair a totes i tots els que feu possible que la història de la nostra comissió continue escrivint-se en el més alt possible. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page